Thursday, July 19, 2007

La continuitat d’en corbacho una garantia per la nova etapa de la Diputació…………

En els temps que corren no tothom pot dir que hagi estat reelegit de forma unànime i per majoria absoluta, Celestino Corbacho és un exemple constatable que en política quan es fan les coses bé, els resultats són del tot satisfactoris. Va ser reelegit Alcalde de L’Hospitalet el 16 de juny al Ple de l’Ajuntament, un cop guanyades les eleccions municipals del 27 de maig, un altre cop per majoria absoluta i ha estat reelegit per majoria absoluta com a President de la Diputació capdavantera de Catalunya, la Diputació de Barcelona.

Penso sincerament que la persona política de Celestino Corbacho ha esdevingut un “icona” en el que fa referència a les polítiques municipals i en la gestió dels governs locals, és un polític que gaudeix d’un reconeixement més enllà del territori català, a Espanya se’l coneix, se’l respecta i se’l té com a referent polític en el terreny del Municipalisme.

Estic convençut que Corbacho aborda aquesta nova etapa a la Diputació de Barcelona amb la mirada posada en els nous reptes socials en els que els municipis, els ajuntaments, tindrem molt paper a jugar. I coincideixo plenament en la seva visió de tot i que es diguin Vegueries, es respecti l’actual divisió en quatre diputacions i/o vegueries i no set com es pretén. En quant als conselles comarcals, crec també que ha arribat l’hora de mancomunar serveis i que aquests organismes tinguin un perfil molt més tècnic.

Molta sort Corbacho!! estarem al teu costat.